Blacksmith gitaar- en bassnaren

Nieuw: D’Addario XPND Pedalboards en accessoires

Nieuw: D’Addario XPND Pedalboards en accessoires

Al een jaar kijken we er naar uit: het D’Addario XPND Pedalboard wat mee groeit met je collectie effecten en pedalen! Nu komt er eindelijk een eind aan al dat wachten, in februari 2022 komt hij dan eindelijk uit! De D’Addario XPND is verkrijgbaar in twee versies: met 1 rij voor effecten of met 2 rijen. Lees hier meer over tips voor het opstellen van je effectpedalen >>.

Bekijk hier de introductievideo van de D’Addario XPND

De breedte instellen

Door D’Addario’s gepatenteerde ‘telescoping technologie’ is het instellen van de breedte van de XPND simpel. De XPND instellen voor jouw pedalen is simpel. Je haalt de hendel los aan de onderzijde van het pedalboard. Nu kun je de breedte vrij instellen door aan de linkerzijde aan het board te trekken. Als hij de gewenste breedte bereikt heeft klik je de hendel weer terug op zijn plaats. Bekijk hier de D’Addario XPND 1 Row>> en D’Addario XPND 2 Row>>.

De constructie

Het D’Addario XPND pedalboard is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Uiteraard is hij voorzien van rubberen voetjes. Hij is ook voorzien van klittenband om je effecten mee vast te plakken. Het pedalboard heeft een ingebouwd keblmanagement systeem. Dit zit tussen de twee strips klittenband, ideaal voor stroomkabels. Je voeding kan je ook vastplakken op het pedalboard. Dan is alles netjes weggewerkt.

Het D'Addario XPND kabel management systeem

D’Addario Backline Pedalboard draagtassen

Om je XPND pedalboard te vervoeren heeft D’Addario speciale draagtassen ontwikkeld. Deze tassen hebben genoeg ruimte om zelfs een compleet gevuld pedal board te vervoeren. Als je pedalboard niet helemaal gevuld is is er in de tas zelfs genoeg ruimte voor wat extra accessoires. Ook heeft de tas een voorvakje waar je bijvoorbeeld een snarenwinder en stemapparaat in kunt stoppen. De tas is voorzien van een dikker voering rondom en een comfortabel handvat en schouderstuk.

D'Addario Backline Pedalboard draagtassen

XPND pedal board risers

Naast de twee pedalboards brengt D’Addario ook draagtassen en pedal board risers uit. Mochten de pedalen op de onderste rij te hoog zijn dan bieden de risers een elegante oplossing. De XPND pedal board risers zijn verkrijgbaar in small en large formaat. De small is geschikt voor een enkel pedaal, de large voor 2 pedalen. Deze zitten met klittenband op je pedaal vastgeplakt. Door een uitsparing aan de zijkant kunnen de kabels van je pedalen netjes het bord in zonder dit een rommeltje wordt. De large pedal board riser heeft ook een gat in het midden waar door de kabels weggevoerd kunnen worden. Bekijk de XPND pedal board risers hier >>

D'Addario XPND Pedal Board Risers

Bron: D’Addario.com

Share this Story

Related Posts