Blacksmith gitaar- en bassnaren

Line 6 POD Go: effectprocessor inzetbaar voor alles

Line 6 POD Go: effectprocessor inzetbaar voor alles

De Line 6 POD Go effectprocessor is voorzien van de bekroonde Line 6 HX-effecten: in deze klasse ongeëvenaarde amp-, cabinet- en effectmodels. Het gebruiksgemak is verbluffend door de grote kleurendisplay en de handige bedieningselementen.

De kracht van de Line 6 POD Go is geweldige prestaties in de vorm van natuurgetrouwe models van veelgebruikte versterkers, cabinets en effecten. Daarbij is de behuizing zeer compact en zal het geen probleem zijn een plekje op het podium te vinden. De 4,3″ kleurendisplay en de voetschakelaars waarvan de leds afhankelijk van de gekozen functies meekleuren, maken de bediening volstrekt doorzichtig en intuïtief.

De aansluitingen van de Line 6 POD Go effectprocessor

De sounds die je voor deze effectprocessor maakt kun je opslaan als snapshots. Die kun je op elk gewenst moment oproepen zonder onderbreking van de audio bij het overschakelen van het ene op het andere geluid. Om het nog veel gemakkelijker te maken kun je de sounds van de POD Go creëren, bewerken en back-uppen in de gratis apps voor macOSX en Windows: POD Go Edit.
Via deze app kun je ook Impulse Responses inladen die anderen hebben gemaakt van de akoestische karakteristiek van speakerkasten.

Audio-interface

De POD Go van Line 6 is net zo bruikbaar in de studio als op het podium. Door middel van USB kun je ‘m op je Mac of pc aansluiten en hem dan inzetten als audio-interface. Je hebt dan de beschikking over vier in- en uitgangen (max. 96kHz/24-bits). Zo kun je opnemen in je favoriete DAW of de POD Go gebruiken voor re-amping.

Traditioneel

Aansluiten van deze effectprocessor op een traditionele versterker kan door middel van de vier-kabelmethode. Daarnaast is er ook de onontbeerlijke effectloop en kun je er een extra expressiepedaal of tweevoudige voetschakelaar op aansluiten.

Eerder publiceerden we een bericht over de supercompacte, maar zeer veelzijdige oefen-amp Line 6 Spider V20. Meer over de POD Go maar dan Engelstalige info, klik hier.

Share this Story

Related Posts