Blacksmith gitaar- en bassnaren

VOX Starstream short scale-bas

VOX Starstream short scale-bas

Met een short scale-hals en lichtgewicht ontwerp is de opvolger van de Starstream Bass Artist beschikbaar voor een budgetvriendelijke prijs.

Het innovatieve en lichtgewicht ontwerp, en de ongeëvenaarde bodybalans voorzien de Starstream bas van een geweldige bespeelbaarheid. Met een short scale-hals en een compacte body is er niet alleen sprake van visuele impact, maar ook van praktische voordelen zoals handig transport. Er zijn twee modellen: de Starstream bas 1H en 2S.

Starstream Bas zwart short scale1H Humbucker

De Starstream 1H is uitgerust met één humbucker pick-up met een vette en punchy klank. Daarnaast kan met de push-switch volumeknop geschakeld worden tussen de serie- of parallelmodus voor nog meer variatie in toon. Daarnaast is er een toonregeling.

2S Single coils

De Starstream 2S is uitgerust met 2 single-coil pick-ups met een heldere en diepe klank. Elke pick-up heeft zijn eigen volumeknop, waardoor je een allerhande klankkleuren tot je beschikking hebt, met daarnaast ook nog een toonregeling.

Bespeelbaarheid

Het uniek ontwerp van de body ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook praktisch. Het zorgt voor een uitstekende bespeelbaarheid mede dankzij de lichtgewicht body. Hiermee wordt een uitstekende bodybalans bereikt, waardoor de bas voor een groot aantal mensen uitstekend te bespelen is, inclusief beginners en mensen met een wat kleiner postuur. De vorm en het design van de body bieden niet alleen functioneel veel voordelen, ook maakt dat de Starstream bas visueel buitengewoon aantrekkelijk.

Specificaties 1HWitte short scale bas
 • Body: populier + ABS flame
 • Short scale: 770mm (30.32″)
 • Hals: esdoorn
 • Toets: purperhart
 • Frets: 21
 • Kam: 38mm (1.496″)
 • Snaardikte: .045 to .105
 • Element: 1 humbucker met serie/parallel-schakelaar
 • Bediening: 1 volume, 1 tone
 • Meegeleverd: 1x sleutel (zadels) , 1 x sleutel (hals), 1 x gitaarhoes
 • Kleurvarianten: zwart, rood, wit
Specificaties 2SRode short scale-bas
 • Body: populier + ABS flame
 • Short scale: 770mm (30.32″)
 • Hals: esdoorn
 • Toets: purperhart
 • Frets: 21
 • Kam: 38mm (1.496″)
 • Snaardikte: .045 to .105
 • Elementen: 2 single coil
 • Bediening: 2 volume, 1 tone
 • Meegeleverd: 1x sleutel (zadels) , 1 x sleutel (hals), 1 x gitaarhoes
 • Kleurvarianten: zwart, rood, wit

Share this Story

Related Posts