Blacksmith gitaar- en bassnaren

D’Addario LokNob: bewaar je instellingen!

D’Addario LokNob: bewaar je instellingen!

Je versterker of gitaar vol plakken met markeringen of met stift beschrijven met je favoriete instellingen? Het kan véél eleganter. D’Addario biedt een hele lijn aan handige oplossingen om de voorbereidingen voor een optreden plezieriger te maken. Je kunt met de LokNob op je gitaar, versterker en zelfs in je studio alle instellingen opslaan. Bekijk ze hier >>.

Bekijk hier de productvideo:

Simpel

Het principe is heel simpel, maar daarom niet minder lumineus: door middel van een extra krans ónder de LokNob-knop leg je de stand van de knop vast. De knop zelf kun je indrukken en oplichten wanneer je grote aanpassingen aan de instelling wilt maken. De knoppen zijn er in allerlei designs en passen op de meest voorkomende maten assen van potmeters.

Veelzijdig

Niet alleen versterkers of gitaren profiteren van deze mogelijkheden, ook van effectpedalen en outboard gear in de studio kun je settings opslaan. Er is zelfs een knop die voorkomt dat je onbedoeld een of meerdere van voetschakelaars op je effectpedaal indrukt. In de D’Addario LokNob-familie bevindt zich ook een kunststof ring die je onder de knoppen van je gitaar kunt monteren om de abrupte bewegingen van de knop te remmen en zo te voorkomen dat je ongewild de instelling veranderd. Gewoon roteren blijft dan het zelfde. Dit is de superhandige LokNob Brake Pad. Deze kun je gebruiken  in combinatie met de standaard knoppen van je gitaar.

Fool proof

Als je helemaal wilt voorkomen dat instellingen veranderen, kun je zelfs knoppen vergrendelen met de LokNob Tour Cap. Als je aan het toeren bent en de opbouwtijden zijn extreem kort, dan bespaar je daarmee veel tijd en ergernis.

De keuze uit designs, afmetingen en toepassingen is bij de LokNob-familie zeer royaal. Zo kun je je settings opslaan op al je favoriete instrumenten, amps, stompboxes en outboard gear.

Share this Story

Related Posts