Blacksmith gitaar- en bassnaren

Blackstar amPlug2 FLY: waar je bent, gebeurt het

Blackstar amPlug2 FLY: waar je bent, gebeurt het

Blackstar maakt oefenen en ideeën uitwerken erg makkelijk met de ampPlug 2 FLY: een gitaar- of basversterker nauwelijks groter dan een pinpas. Sterker nog: je hebt zelfs geen kabel nodig.

Zonder stopcontact

De amPlug 2 FLY plug je rechtstreeks in de uitgang van je gitaar of bas en vervolgens sluit je daar je hoofdtelefoon op aan. Daarna kun je spelen met de sound waar je je het beste bij thuis voelt. Hij wordt gevoed met AA-batterijen en dat levert je tot 17 uur speelplezier op zonder ook maar één stopcontact in de buurt. De voordelen moge duidelijk zijn: je kunt op elk moment van de dag muziek maken en waar je zit maakt ook niets uit.

Gitaar en bas

Er is een versie voor gitaar en een voor bas. Elk is specifiek voor zijn eigen toepassing ontwikkeld. De gitaarversie is bijvoorbeeld voorzien van negen zelf te kiezen effecten: 3x chorus, 3x reverb en 3x delay. De basversie heeft daarvoor in de plaats drumloops ingebouwd. Kies uit rock, funk, r&b, hiphop, blues en een handige metronoom.

Modelling

Beide hebben ook verschillende versterkermodes. De amPlug 2 Guitar heeft drie instellingen: Clean, Crunch en Lead. Daarnaast kun je het versterkermodel nog aanpassen aan wat je zelf gewend bent: van het strakke laag en agressieve midden van Amerikaanse versterkers tot en met wat meer Britse trekjes met een ‘woody’ sound en een minder driftig karakter. De basversie haakt aan bij de specifieke eisen van bassisten: Classic – met een buizensausje en knorrend midden, Modern – vet laag, een schepje midden en meer hoog, Overdrive – smeuïge, natuurlijke overdrive met meer dan genoeg bite.

Meespelen

Meespelen met bestaand materiaal kan natuurlijk ook. Om je pc, tablet of smartphone aan te sluiten is er een aparte aux-ingang. Bij het design is rekening gehouden met het feit dat je ‘m altijd bij je wilt hebben: de aansluit-jack (1/4”) is inklapbaar, dus je steekt ‘m zo in je zak.

Meer informatie: blackstaramps.com

Share this Story

Related Posts