Blacksmith gitaar- en bassnaren

Leer online gitaar spelen op Gitaartabs.nl

Leer online gitaar spelen op Gitaartabs.nl

Suze mailde ons met deze vraag. Suze wilde altijd al gitaar leren spelen. Haar droom is bij het kampvuur muziek maken. Voor haar verjaardag heeft ze een gitaar gekregen. In deze digitale tijd is er zoveel informatie te vinden dat gitaar leren spelen zonder iedere week naar een gitaardocent te gaan mogelijk moet zijn. Suze ging enthousiast aan de slag en begon haar zoektocht op het digitale web. Op YouTube vond ze veel aanbod op het gebied van gitaar. Mooi dacht Suze en ze ging voortvarend aan de slag. Maar waar begin je, wat is nu echt belangrijk om te weten, hoe vind ik iedere keer alle video’s weer terug?

Gelukkig hebben wij de oplossing voor Suze gevonden bij Gitaartabs.nl. Online gitaar leren spelen met daarbij een goed stappenplan. De gitaardocenten van Gitaartabs.nl nemen je in hun videolessen stap voor stap mee.

Meer dan 250 gitaarlessen

Er zijn ruim 250 video gitaarlessen voor de beginnende gitarist t/m de gevorderde gitarist. Je leert akkoorden spelen, hoe je het beste kunt aanslaan (rechterhand technieken), tokkelen, noten en tabulatuur lezen, basistechnieken, muziekstijlen, improvisatie technieken en nog veel meer. Alle videolessen zijn in het Nederlands.

Alle lessen staan in een logische volgorde zodat je niet hoeft te zoeken waar je moet beginnen. Via je eigen persoonlijke dashboard kom je snel in het overzicht terecht en kan je snel verder. Het leerschema is samengesteld met conservatorium gitaristen waardoor je zeker bent van kwalitatieve lessen en onderwerpen. Uiteraard voorzien van de nodige tips en tricks. Met het stappenplan en de voortgang meter weet ze precies wat haar volgende stap is om haar droom te verwezenlijken.

Wil jij net als Suze online gitaar leren spelen of je spel verder ontwikkelen? Probeer dan nu 30 dagen kosteloos het gitaarles abonnement.

Wacht niet langer en registreer direct >>

Gedurende deze 30 dagen ontvang je tips van Gitaartabs zodat je alle mogelijkheden kunt ontdekken.

Over Gitaartabs.nl

Leer online gitaar spelen – online gitaarles.

In de gitaarlessen voor beginners leer je ten eerste hoe je de gitaar het beste vast kunt houden en welke houding je zelf moet aannemen. Ook leer je hoe een gitaar in elkaar zit en welke slag soorten en vingerzettingen er bestaan.

Daarna leer je om basisakkoorden te spelen door gitaartabs te lezen. Tabs zijn een eenvoudige muzieknotatie. De gitaarakkoorden worden namelijk niet in noten of anders symbolen uitgeschreven. Tabs geven een visuele representatie van de gitaarhals en fretten, waarop precies wordt aangegeven welke snaar en welke positie je moet spelen.

Beginners leren verder diverse basistechnieken. Zo kunnen beginners hun gitaar op verschillende manieren bespelen. Bijvoorbeeld door met je duim te spelen, door de snaren met een plectrum aan te slaan, door te tokkelen of door de zogenaamde vallende aanslag toe te passen.

Meld je aan en probeer de lessen 30 dagen gratis.

Speel streaming mee met de nieuwste gitaar liedjes 
De professionele tabs voor de gitaar (ProTabs) worden online afgespeeld in de media player. Deze speelt de video samen met de bladmuziek, tabs en akkoorden Ze lopen synchroon met een muziekvideo mee en zijn geschreven door ervaren gitaristen. Je kunt de muziek lezen vanaf de interactieve bladmuziek, tabs en de akkoorden met vingerzetting. Wekelijks worden er nieuwe liedjes (ProTabs) toegevoegd.

Share this Story

Related Posts