Blacksmith gitaar- en bassnaren

Nieuwe elektrische en ukelele snaren van Ernie Ball

Nieuwe elektrische en ukelele snaren van Ernie Ball

Ernie Ball introduceert twee nieuwe Slinky’s: de Burly Slinky en de Ultra Slinky! De nieuwe Ernie Ball Burly en Ultra Slinky gitaarsnaren bieden nieuwe klanken door gebruik te maken van een combinatie van andere Slinky snarensets.

Burly Slinky’s zijn juist ideaal voor gitaristen die graag een wat zwaardere set spelen, met dikkere heldere akkoorden. Ook geeft deze set een fellere low-end. Beide sets zijn gemaakt van vernikkeld staal, gewonden rondom een zeshoekige stalen snarenkern. Dit geeft deze snaren het iconische Slinky-gevoel en de toon waar je op kunt vertrouwen!


De nieuwe Ultra Slinky’s zijn een combinatie van de vertrouwde Regular Slinky’s en de Power Slinky’s. Deze set speelt nog lichter en heeft een zwaardere low-end, waar de Power Slinky’s bekend om staan. Deze set is perfect voor leadgitaristen die aan string bending doen zonder spanning te verliezen.

Burly Slinky is een samenstelling van de Power Slinky (tops) en de Skinny Top Heavy Bottom (bottoms).

Ultra Slinky is dan weer een samenstelling tussen Regular Slinky (tops) en Power Slinky (bottoms).

Lees ook meer op ernieball.com.

Share this Story

Related Posts