Blacksmith gitaar- en bassnaren

RØDECaster Pro, ’s Werelds eerste volledig geïntegreerde podcast production studio!

RØDECaster Pro, ’s Werelds eerste volledig geïntegreerde podcast production studio!

De RØDECaster Pro!
’s Werelds eerste volledig geïntegreerde podcast production studio!

Connect & Record
De 4 hoge kwaliteit microfoonkanalen kunnen direct gebruikt worden om studio condensator microfoons of dynamische microfoons te voeden en te gebruiken. De RØDECaster doet de rest, zoals automatische level settings en one-touch recording naar een microSD kaart. Je kan letterlijk na enkele minuten, na het uitpakken, je eerste podcast ermee opnemen!

Sound Effects en Jingles
De RØDECaster is uitgevoerd met 8 programmeerbare sound effect pads, voor het toevoegen van jingles, applaus, muziek, sound effects of advertenties aan je podcast. Je kan audio opnemen van elke input of drag-and-drop van je computer met de meegeleverde software.

Telefoontjes
Verbind je smartphone via de TRRS kabel of via BlueTooth met de RØDECaster Pro om gasten op afstand toe te voegen aan je podcast of radio. De RØDECaster heeft ook een ‘mix-minus’ functie waarbij de echo van de telefoon geëlimineerd wordt. Inbellen klonk nog nooit zo goed!

Opnemen
De RØDECaster Pro is te gebruiken als een stand-alone unit waarbij de podcast direct op te nemen is op een microSD kaart. De RØDECaster Pro is echter ook aan te sluiten op een computer via USB. Hierdoor kan je gebruik maken van je favoriete edit programma!

Share this Story

Related Posts