Blacksmith gitaar- en bassnaren

Nieuw: Nextone Guitar Amps & Waza Tube Amp Expander

Nieuw: Nextone Guitar Amps & Waza Tube Amp Expander

NEXTONE Gitaarversterkers

Vier Power Stages, ongelimiteerde expressie

De BOSS Nextone serie combineert de klassieke lampensound en -feel met een klankdiversiteit van de nieuwste generatie. Dat resulteert in een spannend nieuw concept, op vlak van professionele gitaarversterking. De Nextone is verkrijgbaar in een gestroomlijnde 40-watt ‘Stage’ of 80-watt ‘Artist’ versie. Elke uitvoering stelt je in staat om de versterker direct te herstemmen, door één van de vier individuele analoge Class AB eindversterkers te selecteren, die de unieke kenmerken van het Amerikaanse 6V6 en 6L6 lampentype bieden, samen met de Engelse EL84 en EL34.

 

Waza Tube Amp Expander
Het Allereerste Tube Amp Commandocentrum

Drijf je versterker naar de sweet spot en speel op elk volume, terwijl je heel trouw de basisklank en -feel behoudt waar je zo van houdt. Dit geweldige apparaat doet het allemaal! Het is een variabele reactieve load box, een actieve analoge power stage, een microfoon/cabinet-simulator, een IR-lader én een opname-interface. Alles in één geïntegreerde, eenvoudig te bedienen unit die gebruiksklaar is voor onderweg.

Share this Story

Related Posts