Blacksmith gitaar- en bassnaren

Nieuwe Martin Authentic Acoustic Serie!

Nieuwe Martin Authentic Acoustic Serie!

Met trots heeft Martin Strings zijn meest geavanceerde snaren uitgebracht; de Authentic Acoustic serie! Martin Strings heeft het heft in eigen handen genomen om hun positie als marktleiders waar te maken en dat is zeker te zien met deze drie nieuwe series. Ze klinken beter, voelen beter en zien er beter uit dan ooit tevoren! Voor ieder wat wils met deze drie nieuwe versies Martin Snaren!

Authentic Acoustic SP 


Martin Authentic SP Snaren zijn ontwikkeld voor jou, de speler! Elke oefening en optreden kun je vertrouwen op deze snaren. De kern is gemaakt met draad met een hoge treksterkte, en alle zes de snaren hebben een tinnen jasje tegen corrosie. Want ook wat je niet ziet is belangrijk! Ze geven je de meest consistente sound, song na song. Verkrijgbaar in 80/20 Bronze en 92/8 Phosphor Bronze variant.

 

Authentic Acoustic Marquis Silked

Martin Strings weet wel het een en het andere over het verwennen van dure instrumenten! Als je zoekt naar wat meer bescherming voor je gitaar, dan zijn deze Authentic Acoustic Marquis Silked snaren wat je zoekt! Martin heeft een zachte zijden wrap over de bal-einden van de snaren toegevoegd, om slijtage te verminderen als je aan het spelen bent. Vanwege deze zijden bescherming kan je met hartenlust je snaren vervangen, zonder je zorgen te hoeven maken over het beschadigen van je gitaar! Verkrijgbaar in 80/20 Bronze en 92/8 Phosphor Bronze variant.

Authentic Acoustic Lifespan 2.0

Martins volgende generatie Lifespan 2.0 snaren zijn ontwikkeld met een nieuwe gepatenteerde technologie  die je alleen kan krijgen bij Martin! Deze technologie was ontwikkeld ter bescherming van de kern en de gewikkelde draad van corrosie, zonder dat de klank hier onder lijdt. Authentic Acoustic Lifespan 2.0 snaren voelen beter, klinken beter, zien er beter uit en geven je een betere feel tijdens het spelen. Martin ontwikkelt deze snaren al twee jaar zodat ze de kwaliteit en klank hebben die je van Martin kan verwachten. Je kunt met deze snaren langer doen dan enig andere set snaren op de markt.

Share this Story

Related Posts