Blacksmith gitaar- en bassnaren

De Martin Authentic Acoustic serie: details!

De Martin Authentic Acoustic serie: details!

Met trots heeft Martin Strings zijn meest geavanceerde snaren uitgebracht: de Martin Authentic Acoustic serie! Martin Strings heeft het heft in eigen handen genomen om hun positie als marktleiders waar te maken en dat is zeker te zien met deze vier nieuwe series. Ze klinken beter, voelen beter aan en zien er beter uit dan ooit tevoren! Voor ieder wat wils met deze vier nieuwe versies Martin akoestische snaren!

Martin Authentic Acoustic Superior Performance

Martin Authentic Acoustic Superior Performance akoestische snaren
Martin Authentic Acoustic SP Snaren zijn ontwikkeld voor jou, de speler! Elke oefensessie en optreden kun je vertrouwen op deze snaren. De kern is gemaakt met draad met een hoge treksterkte, en alle zes de snaren hebben een tinnen jasje tegen corrosie. Want ook wat je niet ziet is belangrijk! Ze geven je de meest consistente sound, song na song.

Authentic Acoustic akoestische snaren produceren een vollere en meer gebalanceerde toon. Je herkent de Authentic Acoustic SP snaren aan de blauwe ring op de verpakking. Verkrijgbaar in 80/20 Bronze en 92/8 Phosphor Bronze. Bekijk hier alle Martin akoestische snaren >>.

Introductievideo van de Authentic Acoustic SP akoestische snaren

Martin Authentic Acoustic Marquis Silked

Martin Authentic Acoustic Marquis Silked akoestische snarenMartin Strings weet wel het een en het andere over het verwennen van dure instrumenten! Als je zoekt naar wat meer bescherming voor je gitaar, dan zijn deze Authentic Acoustic Marquis Silked snaren wat je zoekt! Martin heeft een zachte zijden wrap over de bal-einden van de snaren toegevoegd, om slijtage te verminderen als je aan het spelen bent. De zijden wrap zorgt voor minder slijtage bij de brugkam en de brugplaat.

Door deze zijden bescherming kan je met hartenlust je snaren vervangen, zonder je zorgen te hoeven maken over het beschadigen van je gitaar! Martin Marquis Silked snaren zijn verkrijgbaar in 80/20 Bronze en 92/8 Phosphor Bronze variant. Je herkent de Martin Marquis Silked akoestische snaren aan de groene ring op de verpakking. Bekijk hier alle Martin akoestische snaren >>.

 Introductievideo van de Authentic Acoustic Marquis Silked snaren

Martin Authentic Acoustic Lifespan 2.0 Coated

Martin Authentic Acoustic Lifespan 2.0 Coated akoestische snarenMartin’s volgende generatie Coated Lifespan 2.0 snaren zijn ontwikkeld met een nieuwe gepatenteerde technologie die je alleen kan krijgen bij Martin! Deze technologie was ontwikkeld ter bescherming van de kern en de gewikkelde draad van corrosie. Dit beide zonder dat de klank hier onder lijdt. Authentic Acoustic Lifespan 2.0 snaren voelen beter aan, klinken beter, zien er beter uit en geven je een beter speelgevoel.

De ontwikkeling van deze snaren heeft twee jaar geduurd. Ze hebben de kwaliteit en klank die je van Martin verwacht. Je kunt met deze snaren langer doen dan enig andere set snaren op de markt. Martin Lifespan 2.0 gecoate snaren zijn verkrijgbaar in 80/20 brons en 92/8 fosforbrons. Net als de oude serie Lifespan snaren herken je deze sets aan de rode ring op de verpakking. Bekijk hier alle Martin akoestische snaren >>.

Introductievideo van de Authentic Acoustic Lifespan 2.0 snaren

Martin Authentic Acoustic Flexible Core

Martin Authentic Acoustic Flexible Core akoestische snarenMartin Authentic Acoustic Flexible Core gitaarsnaren zijn makkelijker bespeelbaar dan andere akoestische snaren! De kern van deze snaren is dunner en flexibeler, wat de naam dus verklaart. Ondanks de dunnere kern behouden ze toch hun standaard spanning. Ze zijn ideaal voor beginnende gitaristen, maar ook professionele spelers zoals Tommy Emmanuel zijn fan van Flexible Core snaren!

Flexible Core akoestische snaren zijn ideaal voor fingerstyle en string bending, zonder dat de klank hier onder lijdt. Verkrijgbaar in 92/8 phosphor bronze of Silk&Phosphor materiaal. Je herkent Flexible Core snaren aan de oranje ring op de verpakking. Bekijk hier alle Martin akoestische snaren >>.

Martin Authentic Acoustic Flexible Core snaren introductievideo

Bron: martinguitar.com

Share this Story

Related Posts