Blacksmith gitaar- en bassnaren

Houd je gitaar en basgitaar in conditie met de juiste onderhoudsmiddelen

Houd je gitaar en basgitaar in conditie met de juiste onderhoudsmiddelen

GITAAR POLISHGitaar Poetsmiddel

Speel elke toon alsof je gitaar net nieuw is met MusicNomad’s Guitar Polish. Werk het premium siliconen vrije poetsmiddel op het oppervlak om doffe, wazige en kale plekken te herstellen en er weer als nieuw uit te laten zien. Het werkt op alle gitaarmodellen, zoals bijvoorbeeld Gibson, Fender en Martin Guitars. Het is te gebruiken op alle lakafwerkingen zoals nitrocellulose en polyurethaan, en op zowel een satijn als een glanzende afwerking. De speciale polish-formule verwijdert zelfs oxidatie en zorgt dat je gitaar zijn glans terug krijgt!

Frets reinigen en in conditie brengen

Fretboard F-ONE Olie
F-ONE Olie laat hout herleven. F-ONE bestaat uit een complex mengsel van de fijnste geraffineerde boom- en zaadoliën om je fretboard te onderhouden en te beschermen. Het is vrij van citroenolie-extracten, wax, petroleumdestillaten, siliconen en water. Music Nomad heeft gekozen geen citroenolie te gebruiken omdat het d-limoneen bevat. Dit is een sterk oplosmiddel dat wordt gebruikt om verf en lijm te verwijderen. Door de hoge zuurgraad van de citroenolie kan het fretboard na verloop van tijd uitdrogen wat ervoor zorgt dat je vaker je fretboard moet onderhouden.

F-ONE zorgt dat je fretboard er weer nieuw uit ziet, dat je er lekker op kan spelen, en dat het weer vlot aanvoelt. De revolutionaire formule doordringt & conditioneert het hout om snel te drogen en laat het fretboard er maanden als nieuw uitzien. In het product zitten 100% natuurlijk geproduceerde oliën en zijn veilig te gebruiken op alle onafgewerkte palissanderhouten, ebbenhouten en esdoornhouten. F-ONE olie is niet voor niets de voorkeur van enkele van de meest gerespecteerde reparatiebedrijven ter wereld.

Frets polijsten

Frets poleisten
Schone, zachte fretten zorgen niet alleen het buigen en vibrato gemakkelijker gaat, maar verlengen ook de levensduur van je snaar. Geoxideerde, vuile fretten veroorzaken meer schade aan snaren dan je zou denken. Music Nomad’s FRINE Fret Polish heeft micro-fijne polijstmiddelen die oxidatie, vuil en olie veilig en snel verwijderen. Het herstelt de soepelheid en spiegelglans op je frets zonder dat je harde schoonmaakmiddelen en rommelige staalwol hoeft te gebruiken. Klink, speel en zie er het beste uit met FRINE fret polish.

Snaren reinigen

String Fuel
MusicNomad MN109 Fuel String Cleaner is een mix van geraffineerde, van nature voorkomende oliën die snel worden gemengd met minerale oliën van topkwaliteit, om een snaar reiniger en smeermiddel te maken die anders zijn dan alle andere reinigingsmiddelen . De gepatenteerde formule stelt je in staat om zowel je snaren langer schoon te houden, te beschermen en beter te laten klinken. Dit terwijl je het geluid van je vingers vermindert en de snelheid verhoogt waarmee je kan spelen. Het is siliconenvrij en veilig voor elke afwerking en kan zelfs voor omstandigheden zonder fretboard gebruikt worden. Wordt geleverd met de String Fuel-oplossing in een ergonomische applicator die knoeiboel vermindert, en een niet-pluizende microvezeldoek die slim wordt opgeborgen in de applicator.

Share this Story

Related Posts