Blacksmith gitaar- en bassnaren

Nieuwe Boss WL20 en WL50 draadloze gitaarsystemen

Nieuwe Boss WL20 en WL50 draadloze gitaarsystemen

BOSS begeeft zich op het gebied van de draadloze gitaarsystemen en introduceert de WL-50 en WL-20 draadloze systemen.

Met de BOSS WL-50 was het nog nooit zo makkelijk om pedaalbord draadloos aan te sturen. Aangedreven door nieuwe BOSS-technologie, levert de WL-50 eersteklas geluid en een plug-and-play-ervaring die alle problemen wegneemt die nje normaal gesproken hebt met draadloze systemen. De ontvanger met een stompbox-formaat past precies naast je andere pedalen en bevat een docking-poort voor het opladen van de zender en het automatisch instellen van de beste draadloze verbinding. Er is zelfs een handige DC-uitgang, zodat je de stroom naar meerdere pedalen van je pedalboard kunt sturenn.

Zodra je eenmaal aan de draadloze vrijheid van de WL-50 hebt geproefd, zul je nooit meer een gewone kabel willen gebruiken! De installatie van het systeem is snel en eenvoudig. Je kunt vrij bewegen terwijl je thuis speelt, jamt met vrienden of op het podium speelt! Tijdens soundcheck bij een optreden, kunt je naar de toon luisteren en het beste podiumgeluid voor je publiek kiezen. En met de mogelijkheid om vrij rond te lopen en te praten met je medemuzikanten op het podium, zullen je live shows dynamischer en vermakelijker zijn dan ooit.

 

Heb je er altijd al van gedroomd om draadloos je instrument te bespelen, maar werd je tegengehouden door de ingewikkelde installatie en toonverlies? Dan is de WL-20-serie iets voor jou! Deze ultra-compacte zender en ontvanger worden aangedreven door de nieuwe razendsnelle BOSS-technologie, en leveren eersteklas geluid en plug-and-play-bediening die alle rompslomp weghaalt die normaal gesproken gepaard gaat met draadloze systemen.

 

 

 

 


De WL-T draadloze zender is compatibel met WL-serie van draadloze systemen en de Katana-Air draadloze gitaarversterker. Hij kan ook gebruikt worden als back-up als je originele zender verloren of beschadigd raakt. Om de ingebouwde batterij van de WL-T op te laden en een verbinding tot stand te brengen met je BOSS draadloze ontvanger, volg je gewoon dezelfde procedures als bij de zender die bij je systeem is geleverd.

Maak kennis met de Katana-Air, ’s werelds eerste volledig draadloze gitaarversterker. Met nieuwe draadloze gitaartechnologie, ontwikkeld door BOSS, geeft de Katana-Air je de vrijheid om te jammen en te oefenen zonder gedoe met gitaarkabels. En omdat de WL-T een ingebouwde batterij heeft, hoef je hem niet op het lichtnet aan te sluiten, zodat je letterlijk overal kunt spelen.

Hoewel de Katana-Air een compact van formaat is, neemt hij geluidskwaliteit serieus. Hij is uitgerust met professionele versterker klanken en effecten van de Katana-versterkers van de beste klasse. Dit draadloze wonder levert eersteklas gitaarklanken voor elke muziekstijl. Om de draadloze ervaring verder uit te breiden, kun je draadloos geluiden bewerken en ordenen met een speciale app, en meejammen met nummers die worden gestreamd vanaf je smartphone. Met de innovatieve Katana-Air is casual spelen nog nooit zo gemakkelijk en inspirerend geweest.

Share this Story

Related Posts