Blacksmith gitaar- en bassnaren

Elixir OPTIWEB Coated gitaarsnaren vanaf 1 maart verkrijgbaar

Elixir OPTIWEB Coated gitaarsnaren vanaf 1 maart verkrijgbaar

Elixir snaren staan bekend om hun lange levensduur dankzij de coating die op de snaren is aangebracht. Op dit moment zijn de versies met NANOWEB coating en POLYWEB coating leverbaar. Vanaf 1 maart komt daar nog een derde versie bij: De Elixir OPTIWEB coated snaren. Deze nieuwe gitaarsnaren van Elixir bieden een natuurlijkere toon en een speelgevoel zoals je dat ook van gewone gitaarsnaren gewend bent.

elixir-optiweb-snaren

OPTIWEB coating is dunner

De OPTIWEB snaren hebben een dunnere coating dan de NANOWEB en POLYWEB versies. Dat was ook de wens van gitaristen; een veelgehoorde opmerking over gecoate snaren was dat de coating de sound van de snaren nadelig zou beïnvloeden. Hun wens komt nu uit: snaren mét coating, mét een lange levensduur en vooral mét een natuurlijke sound!

Elixir-Strings_Coating-Closeup

Kenmerken

Met de nieuwe OPTIWEB snaren wordt het nog aantrekkelijker om voor Elixir snaren te kiezen. De belangrijkste kenmerken van de drie versies:

  • De OPTIWEB snaar heeft een dunnere coating voor een meer natuurlijk gevoel en geeft je een frisse en heldere sound. Leverbaar in vijf versies voor 6-snarige gitaar,
  • De NANOWEB snaar biedt een gladde gelijkmatige coating over de hele snaar en heeft een heldere toon en een ‘gladde’ feel. Leverbaar in zeven versies voor 6-snarige, één versie voor 7-snarige en één versie voor 12-snarige gitaar,
  • De POLYWEB snaar heeft ook een gelijkmatige coating over de hele snaar met een snelle, gladde feel maar biedt een warmere toon. Leverbaar in twee versies voor 6-snarige gitaar.

De Elixir OPTIWEB Coated snaren zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar bij Snarenshop.

Share this Story

Related Posts