TC Electronic Wiretap Riff recorder

TC Electronic Wiretap Riff recorder

De Wiretap Riff Recorder is de nieuwste must-have voor iedere singer/songwriter of bassist/gitarist die bomvol ideeën zit. Met dit superhandige pedaal zul je de riff of melodie die spontaan in je op komt nooit vergeten. Druk op ‘record’, begin te jammen en bouw je nieuwste song op zoals je hem in je hoofd hebt. Gebruik de gratis WireTap app om je songbibliotheek op te bouwen.

Als gitarist vertrouw je altijd op je geheugen. Je verzint een riff en belooft jezelf dat je hem over een uur nog weet, maar het tegenovergestelde is vaak het geval. Het komt vaak aan op net die ene feel of aanslag, en in een uur kan er veel gebeuren. Reden temeer om hem dan ook gelijk op te nemen.

 • Eenvoudige Riff Recorder in pedaal-uitvoering
 • Gratis WireTap app – bewerk je songs waar en wanneer je maar wilt
 • Neem tot 8 uur continu audio op in hoge kwaliteit

Nog eenvoudiger met de app

Om snel een goede song in elkaar te kunnen zetten heeft TC Electronic een speciale app ontwikkeld. Met de gratis WireTap app kun je ideeën, opgenomen in het pedaal, via Bluetooth syncen met de app op je telefoon. Je kunt de app ook als standalone recorder gebruiken. Vanuit de app kun je riffs delen, groeperen, benoemen, aanpassen om tot de perfecte song te komen.

tc-electronic-wiretap-recorder-pedaal

Specificaties van de WireTap Riff recorder

 • Pedal-stijl Riff Recorder
 • Opnemen in 24-bit/44kHz kwaliteit
 • Tot 8 uur continu muziek opnemen
 • Gratis app voor iOS en Bluetooth
 • Bluetooth verbinding van het pedaal met de smartphone
 • Trim, tag, group, name en share je riffs via de app
 • Compacte uitvoering
 • Werkt op 9V/100mA

Naar de website van de fabrikant >

 

Share this Story

Related Posts