Blacksmith gitaar- en bassnaren

De nieuwe Palmer Bass Pocket Amp en Batpack 4000

De nieuwe Palmer Bass Pocket Amp en Batpack 4000

Palmer Germany introduceert twee nieuwe accessoires voor basgitaar en effecten.

Palmer Bass Pocket Amp

Dit multifunctionele pedaal voor elektrische basgitaar heeft een ingebouwde pre-amp en is de ideale tool voor al je studio sessies of in de repetitieruimte. Je kunt hem gebruiken met zowel actieve als passieve basgitaren. Je sluit hem eenvoudig aan op een eindversterker of gebruik hem als channelstrip op een mixer. Ook als hoofdtelefoon versterker is hij uitermate geschikt!

palmer-bass-pocket-amp

Als uitgangen heb je keuze uit een symmetrische XLR uitgang (DI-uit) met pre/post schakelaar om klankverandering tegen te gaan. De 6,3mm jack uitgang kan worden gebruikt om de Pocket Amp direct op een eindversterker aan te sluiten. Externe effecten kunnen in de keten worden opgenomen via de FX-insert interface.

De Palmer Bass Pocket Amp werkt op een 9 volt adapter of een standaard 9 volt batterij. Door de interne spanning te verdubbelen naar 18 volt krijgt hij een groter dynamisch bereik en stevigere output voor de hoofdtelefoon versterker.

Verkoopprijs; 189,- icl. BTW –  Importeur: Adam Hall, Duitsland – Naar de Palmer website

Palmer Batpack 4000 & Batpack 8000

Heb je behoefte aan stevige powerpack om op iedere locatie je pedalboard van stroom te voorzien? Dan is er nu de Palmer Batpack 4000. De Batpack 4000 heeft (zoals de titel al doet vermoeden) 4000mAh batterij capaciteit. Hij komt ook in een zwaardere variant, de Batpack 8000.

palmer-batpack-4000

De aluminium behuizing heeft 12 bevestigingspunten waarmee je eigenlijk op ieder pedalboard kunt bevestigen. Hij is voorzien van twee 9 volt uitgangen die elk 500mAh aan uitgangsstroom leveren. tel de stroombehoefte van je verschillende pedalen bij elkaar op en je weet precies wat hij voor jouw pedalboard kan betekenen.

Bij normaal opname gebruik levert de Batpack 4000 4 uur continu spanning. M.b.v. de LEDs op de behuizing kun je zien hoeveel stroom er resteert, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Omdat je tablet of smartphone ook vaak leeg is als je het net niet kunt gebruiken is er een 5 volt USB type-A aansluiting die je kunt gebruiken om je smartphone of tablet op te laden.

Verkoopprijs: Nog niet bekend

 

Share this Story

Related Posts