Blacksmith gitaar- en bassnaren

Fump van Gruv Gear

Fump van Gruv Gear

Handpalm gedempte bassound – zonder handpalm.

fump

Vanaf nu hoef je je toon niet meer te dempen met je handpalm voor een old school bassound: hier is de Gruv Gear Fump. De Fump is een eenvoudige demper die je over je snaren schuift bij de brug van je 4- of 5snarige basgitaar om die lekkere staccato sound te krijgen, zonder dat je daarbij je handpalm hoeft te gebruiken!

De Fump is ontstaan als een logische doorontwikkeling van de Gruv Gear Fretwrap en als antwoord op vragen van basgitaristen. Als je ooit een stuk schuimrubber of spons onder de snaren hebt gestopt om die geliefde ‘old school’ sound te krijgen, dan is de Fump beslist het proberen waard. Natuurlijk is echte palm muting de betere techniek, maar de Fump geeft je ook nieuwe mogelijkheden waarbij je hand helemaal vrij kan bewegen.

fump1

Een paar opmerkingen:
• werkt het best met geen of heel weinig radius op de brug
• kan binnen een seconde aangebracht of verwijderd worden
• als je hem niet nodig hebt, schuif je hem gewoon over je gitaarband
• heeft geen bewegende delen
• kan zowel van de bovenkant als de onderkant over de snaren worden geschoven
• heeft 2,5 cm ruimte nodig tussen element en brug
• het dempmateriaal is vervangbaar

Bestel jouw GruvGear Fump Hier >>>

Share this Story

Related Posts