Blacksmith gitaar- en bassnaren

Gruv Gear Fretwraps, snaren dempers/muters

Gruv Gear Fretwraps, snaren dempers/muters

GruvGear Fretwraps, creatieve muting van snaren

fretwraps op hals
Eindelijk is er een professionele snarendemper / muting accessoire die iedere studio-, sessie- of tapping gitaarspeler zou moeten hebben. Schuif simpel de GruvGear FretWraps over de snaren en je bent meteen van ongewenste overtonen en meetrillende snaren af.

De FretWrap is ideaal bij bij opnames, live optredens en two hand tapping, of bij elke andere creatieve situatie waar je je vingers beter kunt gebruiken bij het spelen dan voor het dempen van snaren. De verstelbare riem biedt je de mogelijkheid de druk en demping te finetunen.

Als je de FretWrap niet nodig hebt, schuif je hem eenvoudig over de kop van de gitaar. Je hoeft niks aan te passen aan je gitaar, niets te installeren en je hebt geen gereedschap nodig – en toch is de FretWrap heel effectief!

FretWraps worden geleverd per drie stuks in vier verschillende maten:

  • SM – 4-snarige bassen, 6-snarige gitaren en akoestische gitaren, ukeleles
  • MD – 5-snarige bassen en klassieke gitaren
  • LG – 6-snarige bassen en 7- en 8-snarige gitaren
  • XL – 8- tot 12-snarige bassen, Chapman Sticks, contrabassen en andere extended range gitaren

gruvgear fretwraps in verschillende kleuren

fretwraps wood gruvgear fretwraps kopen

De Fretwraps zijn leverbaar in verschillende kleuren. Nieuw zijn de FretWraps Wood en Wild pakketen, met – je raadt het al – houtmotieven en dierenprints. Met name die laatste passen erg goed bij je eighties hair metal tijgerprint spandex legging…

Gruvgear Fretwraps zijn in verschillende kleuren ook per stuk te koop.

Verkoopprijzen: Fretwraps 3-Pack: 34,95 – Fretwraps per stuk: 12,95

Gruv-Gear-Fretwraps-banner-728x90-1

 

Share this Story

Related Posts