Blacksmith gitaar- en bassnaren

D’Addario NYXL Bassnaren: Alles wat je moet weten!

D’Addario NYXL Bassnaren: Alles wat je moet weten!

Na de succesvolle introductie van de D’Addario NYXL gitaarsnaren lanceert D’addario nu de NYXL bassnaren. De NYXL bassnaren zijn gemaakt van high-carbon NY-staal gewonden om een vernikkeld stalen kern. Deze snaren zijn gemaakt voor alle muziekstijlen en bieden meer dynamiek en sustain dan iedere andere bassnaar. Ze zijn ontworpen voor alle speelstijlen en muziekgenres.

NYXL Bassnaren passen op basgitaren met een maximale schaallengte van 36 1/4″. Door gebruik van nieuwe materialen bieden deze snaren een krachtiger laag, beter punch en meer ervaring voor detail in de harmonischen. Deze sets zijn leverbaar voor 4- en 5-snarige basgitaren.

NYXL bassnaren zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Verbeterde stemstabiliteit

Geen enkele andere snaar biedt dezelfde stemstabiliteit als D’Addario’s NYXL bassnaren. Ze blijven tot 131% beter op stemming, waardoor je minder hoeft te stemmen en meer kunt spelen!

D'Addario NYXL Bassnaren: verbeterde stemstabiliteit grafiek

Meer crunch en punch

De vernieuwde Nickel Plated Steel wikkeldraad verbetert de output van je basgitaar in het 1kHz tot 3.5kHz gebied. Dit alles zonder dat je het vertrouwde Nickel Plated speelgevoel verliest!

D'Addario NYXL Bassnaren: meer punch en crunch grafiek

Bend nóg verder

D’Addario’s NYXL bassnaren kun je nog verder benden dan andere bassnaren door het NY-steel wat D’Addario heeft ontwikkeld. Dit zijn een van de meest geavanceerde bassnaren die ooit gemaakt zijn!

D'Addario NYXL Bassnaren bend nog verder grafiek

Bekijk hier de NYXL-Torture Test

Bekijk hier de D’Addario NYXL basgitaarsnaren in de shop >>

Bron: daddario.com

Share this Story

Related Posts