Blacksmith gitaar- en bassnaren

Maak een monsteramp met de MXR EVH 5150

Maak een monsteramp met de MXR EVH 5150

Runnin with the Devil

Het MXR design team heeft samengewerkt met Eddie Van Halen om een ​​volledig high gain pedaal met krachtige verzadiging en hyper-driven tonen te leveren die aan uw voeten ligt om er mee aan de slag te gaan, het resultaat is de MXR EVH 5150. De meeste gitaristen van ons willen allemaal graag een top buizenversterker met een 4×12 kast eronder voor het ultieme geluid, maar het budget is ook vaak niet toereikend om dit te verwezenlijken maar wellicht is dit nu niet meer nodig want met de MXR EVH 5150 maak je een monsteramp!

5150

Iedereen kent natuurlijk de befaamde 5150 Peavey versterker waar EVH destijds zo beroemd mee is geworden, deze wordt nu door Fender gefabriceerd en is natuurlijk een groot succes maar ook prijzig! De MXR EVH 5150 Overdrive voegt zich bij de grote der aarde en in een handomdraai heb je met dit pedaal een geweldige overdriven ”brown”sound, je hebt een volledige aanvulling van de controles aan overstuurde buis-achtige tonen en uitzonderlijke sonische flexibiliteit door middel van een breed scala van versterkers en luidsprekers kasten.

Live of in de studio

Dankzij de uitgekiende mogelijkheden is het MXR 5150 EVH Overdrive pedaal eigenlijk alles wat u nu nodig heeft om de gewilde volle en stevige klank te krijgen, of je nu veel op het podium staat of veel in de studio zit. Naast de gebruikelijke voorzieningen zoals de output, gain en drie-bands equalizer heeft de MXR 5150 EVH ook een boost controller voor nog eens een extra dosis aan gain en compressie.
Dus het is nu wel héél simpel om van je versterker een high-gain monster te maken, je kunt nu helemaal los gaan van subtiel gitaarwerk tot stevige rock en metal en door simpel de boost schakelaar in te trappen ga je nog een versnelling hoger en kom je echt in het scheurwerk terecht,helemaal geweldig voor tapping en soleren. Dan is er ook nog eens het geweldige MXR Smart Gate principe die er voor zorgt dat bijgeluiden tot het verleden horen, deze zorgt ervoor dat ongewenste ruis als sneeuw voor de zon verdwijnt!

maxresdefault (1)

Natuurlijk is de De MXR EVH 5150 Overdrive voorzien van het beroemde EVH striping principe en komt het pedaal in een stevige behuizing die ervoor zorgt dat je hem voor jaren lang kunt afbeulen op het podium!

Share this Story

Related Posts