Blacksmith gitaar- en bassnaren

10 Pack Snarensets Voordeel en extra!

10 Pack Snarensets Voordeel en extra!

Vaak zijn er voordelige packs en sets verkrijgbaar van véél verkochte en bekende snarensets, en deze komen soms zelfs met leuke extra’s.
Veel kopers van losse snarensets vergeten dat er ook multi-packs verkrijgbaar zijn waarmee je een groot voordeel kunt halen!
Je hoeft dus niet losse sets te bestellen wat vaak gebeurt, in veel gevallen ben je met het aanschaffen van 8 losse sets al duurder uit dan wanneer je voor een 10 pack snarenset kiest!

d-addario-exl110-10-p-plus-snarenwinder

De meest bekende sets zijn de 10 pack snarensets zoals van D’Addario EXL110, EXL115, EXL120, EXL140 maar ook de EJ16 en EJ26
deze zitten in een mooi compact doosje verwerkt en vaak per 10 stuks. Er is op dit moment een prachtige actie met een 10 pack snarenset inc gratis snarenwinder dit betreft de sets van D’Addario EXL110, EXL115, EXL120 waarmee je een prachtig voordeel kunt halen!

d-addario-exl120-10p-snaren-pack

Het is dus vaak voordeliger om voor een pakket te kiezen wanneer je natuurlijk regelmatig snaren vervangt, de keuze is divers en vaak met iets extra’s dus haal je voordeel met 10 pack snarensets voordeel en extra!

Share this Story

Related Posts