Blacksmith gitaar- en bassnaren

Infinity Snaren Armband de nieuwe trend!

Infinity Snaren Armband de nieuwe trend!

Passie voor muziek is wat ons drijft om het best mogelijke product te maken.

Met grote eer en toewijding ontwerpen Philippe Disse en Martijne van Vught de unieke Infinity armbanden. Embrace Life& Love for Music is hun motto! Het prachtig gegraveerde symbool van oneindigheid [lemniscaat of horizontale nummer acht] in het zilver of bronzen sliders symboliseren deze oneindige liefde. De Infinity snaren armband is gemaakt van echte stalen of bronzen gitaarsnaren die dan zorgvuldig handgemaakt worden in Nederland tot de Infinity snaren armband. Elke armband is verpakt in een prachtig gevouwen envelop met muzieknoten. Je kun Infinity Armbanden hier bestellen >>.

Infinity_bracelet_OPEN_steel_bronze-570x670

Voor alle leeftijden worden de Infinity armbanden gemaakt in vele maten, materialen en kleuren, de Infinity snaren armband is zo eenvoudig als krachtig te worden genoemd en te dragen door mannen en vrouwen. Draag het gewoon solo, of bij uw al gedragen passende sieraden of horloge, just embrace life & love for music.

Infinity_bracelet_CLOSE_steel_bronze-570x670

De echte stalen en bronzen snaren die we gebruiken om onze Infinity armbanden te maken zijn exact die snaren die gebruikt worden door vele beroemde muzikanten, gitaristen wereldwijd. In elke stijl van de muziek worden deze natuurlijk al sinds jaar en dag gebruikt! Het gebruikte materiaal is (roestvrij) staal of brons, vervaardigd met grote zorg om deze muzikanten al jaren te voorzien van de beste gitaarsnaren. De twee prachtig gegraveerde schuiven die de Infinity armband aan en in elkaar passen en op maat laten schuiven zijn zorgvuldig handgemaakt door ons.

Infinity_bracelet_FRONT_steel_bronze-570x670

De echte gitaar snaar en de zilveren of bronzen aanpassing-sliders combineren een eenvoudige, symbolisch toch tijdloos juweel. De schoonheid van muziek is dat het universeel is geliefd door miljoenen mensen op de wereld ongeacht het muziekgenre waar men van houdt, de armband wordt een prachtig symbool om de liefde en passie voor muziek en het instrument aan te geven met deze prachtige armband!

InfinityString-Enveloppe-V3-Steel_Bronze-570x670

 

Share this Story

Related Posts