Blacksmith gitaar- en bassnaren

Blackstar IDCORE BEAM Uniek Concept!

Blackstar IDCORE BEAM Uniek Concept!

Blackstar Grootheid

De versterkers van de nieuwe Blackstar IDCORE serie zijn dé tool bij uitstek voor elke beginnende en gevorderde gitarist. Ze beschikken over een fantastische sound en een grote veelzijdigheid dankzij het compacte en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Met SUPER WIDE STEREO profiteert u bovendien van een breed klankspectrum waarbij de mogelijkheden zéér veelzijdig zijn en u doen kiezen voor deze amp.

Wat is BEAM?

B.E.A.M staat voor Bass – Electric – Acoustic – Music

MBL-IDCORE-BEAM-2-B

Blackstar is uitermate trots om de nieuwe Blackstar IDCORE BEAM aan te kondigen.De Blackstar IDCORE BEAM is gebaseerd op de bestsellers van de IDCore serie en levert de geweldige gitaarsounds in uw woonkamer of slaapkamer en tovert de ruimte meteen om naar de centrale plek voor het maken en beluisteren van muziek.

De Blackstar IDCORE BEAM is de eerste versterker met Bluetooth waardoor u op een uiterst makkelijk manier muziek kan afspelen op uw versterker. De hifi kwaliteit van uw muziekbestanden die door de IDCore BEAM gaan klinken zullen uw verwachtingen bij een multifunctioneel product ongetwijfeld overtreffen en door de “Super Wide Stereo” vult u de ruimte moeiteloos met muziek.

MBL-IDCORE-BEAM-3-B

Met twee bassounds, zes gitaarsounds, twee akoestische klanken en twee simulatoren van akoestische gitaar is de IDCORE BEAM één van de meest volledige versterkers op de markt, de ultieme keuze voor elke gitarist en bassist die nog meer en vaker muziek willen maken en beluisteren! Kijk ook eens naar de andere Blackstar ID:CORE versterkers geweldige versterkers voor een scherpe prijs!

Eigenschappen

– Super Wide Stereo
– EQ met ISF
– Selectie van 6 kanalen
– 12 stereo effecten
– Opslag tot 6 verschillende klanken
– Gratis INSIDER software
– USB audio aansluiting
– Stereo MP3/Lijn input
– Speaker Emulated Line Out
– Stereo speaker configuratie

– 20 watt stereo (2x10w)
– Inputs : 1 gitaar, 1 MP3/Lijn + Bluetooth
– Controles : Voice, Gain, Volume, ISF (Infinite Shape Feature), Effects, Effects level, Tap, Bluetooth
– Speaker : 2 x 3″
– Gewicht en afmetingen : 3,9kg, 291mm x 202mm x 166mm

Share this Story

Related Posts