Blacksmith gitaar- en bassnaren

Gelimiteerde Blackstar HT-40 Rode Duivel

Gelimiteerde Blackstar HT-40 Rode Duivel

Blackstar HT Club 40 Red Limited Edition 40 Watt buizencombo versterker.

De versterker

De naam in het model doet al vermoeden: dit is de juiste combo voor optredens in clubs, cafe’s en andere venues. De Blackstar HT-40 Club – hier afgebeeld in de Red Limited Edition-uitvoering – is een met Celestion uitgeruste 1×12 inch gitaarversterkercombo, die 40 Watt aan puur buizenvermogen levert. Hij is klein van stuk, draagbaar wat natuurlijk erg belangrijk is, maar toch bied deze geweldige versterker eigenlijk alles wat u nodig heeft voor een succesvol optreden; twee schakelbare, uitgebreide kanalen, digitale Reverb én FX-loop. De motor van de HT-40 Club Red Limited Edition wordt aangedreven door twee 12AX7- en twee EL34-buizen, voor een authentieke buizen Blackstar-sound.

Blackstar all the way met de HT-40 Club Red Limited

Ondanks zijn compact formaat biedt deze gelimiteerde HT Club 40 genoeg mogelijkheden om een breed scala van geweldige buizensound te laten horen. Zo heeft de versterker twee kanalen, clean en overdrive, met beide een eigen volumeregeling. Het clean-kanaal beschikt over een enkele toonregeling, terwijl de mogelijkheid er is om het overdrive-kanaal met een bass, mid en treble nauwkeuriger in te stellen. Ook heeft deze versterker de Blackstar’s ISF-regeling (Infinite Shape Feature), waarmee naar smaak het karakter van het overdrive kanaal te variëren is van typisch Brits naar tyisch Amerikaans. Gelukkig zit er ook op de HT Club 40 Red Limited Edition een digitaal Reverb-effect met dark/bright-schakelaar.

Aansluitingen

Wie met effecten werkt en deze wenst aan te sluiten kan gebruikmaken van de Effects Loop. Deze is instelbaar (+4 of -10 dBV), zodat het niveau kan worden afgestemd op de effectpedalen of  eventuele processors. De voetschakelaar die bij de versterker geleverd kan worden geschakeld tussen clean en overdrive en ook de ingebouwde reverb-effect is hiermee aan of uit te zetten. Het gewicht van deze rode HT-40 Club bedraagt 25 kilo en dat is te handelen. Juist wanneer we de buizen en de 12 inch Celestion-speaker bekijken in het geheel wat natuurlijk altijd gewicht met zich meebrengt. Al met al is dit een zeer compleet uitgeruste versterkercombo voor eigenlijk alle muzikale uitspattingen.

 

9756953_800

9756938_800

Blackstar Prijsvraag

Tot 31 mei 2015 is er de mogelijkheid om een HT-40 Red Lim edition te winnen hiervoor hoef je jezelf alleen maar in te schrijven en hopen dat je de winnaar wordt!!

http://www.korgusa.com/blackstar/promotions/?utm_source=E-blast&amp%253butm_medium=email&amp%253butm_term=HT-Venue&amp%253butm_campaign=HT-Venue%252520Contest

Share this Story

Related Posts