Blacksmith gitaar- en bassnaren

STAGG GIST-350 Inklapbare Gitaristenstoel

STAGG GIST-350 Inklapbare Gitaristenstoel

Superhandig

Het merk Stagg ontwikkeld naast series prachtige elektrische en akoestische gitaren een ruimte collectie accessoires. Neem nu deze nieuwe, superhandige, gitaarstoel!

De Stagg GIST-350 is een opklapbare kruk met een kunstlederen zitting waar je op het podium af en toe op kunt gaan zitten, bijvoorbeeld tijdens het spelen van een ballad, of af als je schoenen wat beginnen te klemmen en je benen moe worden.

Het handige is dat je aan de achterkant van de kruk eenvoudig je gitaar kunt plaatsen. De beugel is geschikt gemaakt voor zowel akoestische gitaren (western/klassiek) als elektrische gitaren en basgitaren. Er is ook een versie zonder beugel dit is de GIST-300

Specificaties:
Hoogte: 64.5cm
Afmeting zitting: 35 x 26 cm
Zitting: Kunstleer
Verkoopprijs: 49.95 incl. BTW

Kijk voor meer informatie op www.staggmusic.com

Share this Story

Related Posts