Blacksmith gitaar- en bassnaren

Digitech Mosaic, 12-snarig spelen met je elektrische gitaar

Digitech Mosaic, 12-snarig spelen met je elektrische gitaar

De droom van iedere elektrische gitarist is de klank van een twaalf-snarige gitaar op het podium, met name als je begeleidingspartijen bij ballads wilt spelen. Tijdens live optredens is dat vaak nogal een gedoe, gitaar wisselen, last van rondzingen, noem maar op. Digitech introduceert daarom de Digitech Mosaic, een polyfoon effect dat iedere 6-snarige elektrische en akoestische gitaar omtovert tot een 12-snarige akoestische gitaar.

De klank van dit nieuwe effectpedaal zal je inspireren! Een losse toon wordt omgetoverd in een volle chorus klank, laat staan wat er gebeurt als je akkoorden speelt. Aan de bovenzijde bevinden zich een extra toon- en volumeregelaar waarmee het geluid verder is af te regelen. De Mosaic geeft je gitaar een veel vollere klank dan een standaard 6-snarige gitaar. Heel veel afstellen hoef je niet, een druk op de aan/uit schakelaar is voldoende om je gitaarsound volledig te veranderen.

De Mosaic maakt gebruik van true bypass techniek, als het pedaal is uitgeschakeld zal je gitaarsound op geen enkele manier worden aangetast door het elektrische circuit. Het pedaal is lekker compact en p[ast met gemak tussen de andere pedalen van je effectboard. Hij wordt, volgens de berichten geleverd inclusief een voeding. Het pedaal wordt leverbaar vanaf december 2014 en krijgt een advies verkoopprijs van 189,- euro incl BTW.

Digitech Mosaic effect pedaal voor gitaar

Share this Story

Related Posts